Kärcher Redskapsbärare modell 4260

Kompakt, smidig och mycket miljövänlig redskapsbärare i storleken mellan 3440 och 5080 med den stora redskapsbärarens alla fördelar, kraftig ram, rejäl motor och hög effekt för att kunna driva många olika effektiva redskap för användning året om.

Mycket flexibel och smidig men samtidigt kraftfull med hög lastvikt i förhållande till maskinstorleken. Med kompakta mått och mycket miljövänlig Yanmarmotor kommer TransPro 4260 med sina många redskapsval bland annat passa bra för innerstadens utmaningar

Rymlig hytt av toppklass, suverän runt-om-sikt och ergonomiskt placerade reglage med ny tydlig display där all info är samlad, gör arbetet både säkert och produktivt. Låg ljudnivå, smidig färdpedal och klimatanläggning.

Anpassningsbar maskin byggd för att lätt kunna utrustas med ett otal redskap som passar för hela året. Ett redskapsval som sticker ut är städutrustningen med mycket kraftiga borstar och stor uppsamlare.

Mycket miljövänlig och bränslesnål 42 hk Yanmar common rail diesel.

TransPro 4260 är den första i sitt segment som är förberedd för Euro steg 5:s emmissionskrav med partikelfilter och elektronisk insprutning.

Högkvalitativa komponenter med lättåtkomliga servicepunkter.