70100

TransPro 70100

Eftersom användarna, våra kunder fortsätter att ställa allt högre krav så valde våra ingenjörer att utgå från plattformen i vår tidigare klassledare TransPro 5080 och laddade den med en ännu kraftfullare och miljövänligare Kubotamotor. Kubotas miljömotor K-CDS uppfyller IIIB kraven med superlåga NOx och PM-värden.

Kubotas effektfulla miljömotor K-CDS som uppfyller steg IIIB- kraven med superlåga NOx och PM-värden i ett testat vinnande chassi. Mer kraft än tidigare och med samma smidighet är det som våra användare har längtat efter och nu äntligen än en gång får.

Förarmiljön är mycket behaglig med vibrationsfri och rymlig säkerhetshytt, låg ljudnivå, bra sikt, plant golv, kompressorstol, ställbar ratt, servostyrning, AC och värme. För att styra maskin och redskap med precision och effektivitet är reglagen funktions och färgkodade.

Flexibiliteten för TransPro 70100 är enorm, med många top-of-the-line redskap som snabbt kan skiftas är den byggd för att kunna användas året om.

Vi har tagit största möjliga miljöhänsyn med Kubotas miljömotor K-CDS, en commonrail-diesel med partikelfilter, katalysator och direkt bränsleinsprutning som uppfyller steg IIIB-kraven med superlåga NOx och PM-värden.

Med samma robusta plattform med integrerade hjulmotorer, midjestyrning och högkvalitativa komponenter som TP5080 blir driftsäkerheten hög och livslängden lång.

Bildgalleri