Frontmonterad sopmaskin

Frontmonterad sopmaskin

En Fjärås frontsopmaskin passar dig som vill göra en långsiktig investering. Den har en robust konstruktion och slitstarka borstar med lång livslängd. Sopmaskinerna passar de flesta kompakttraktorer, redskapsbärare, lastmaskiner och traktorer.

Våra frontmonterade sopmaskiner levereras som sopvals, eller helt komplett med uppsamlare, sidoborste och vattentank.

Hydrauliken finns i olika utföranden. Basic – med ett dubbelverkande uttag som sopar och tömmer.

Fjärås frontsopmaskin för kompaktmaskiner.

Den frontmonteras och passar på de flesta redskapsbärare samt traktorer. Fjärås frontsopmaskiner levereras som sopvals eller komplett med uppsamlare, sidoborste och vattentank. Borstvalsen drivs med hydraulmotorer alternativt PTO. Frontsopmaskinens behållare har ett kraftigt, svivlande stödhjul. Uppsamlaren har hydraulisk tömning, som fälls upp med ett enkelt grepp och är då klar för att sopa fritt. Munstyckena är riktade in i borsten för att minska vattenförbrukningen. För maskiner upp till ca 50 Hk, ca 4 ton och minsta oljeflöde 20 liter/min.

Fjärås frontsopmaskin passar de flesta lastmaskiner och traktorer.

Den levereras som sopvals eller komplett med uppsamlare, sidoborste och vattentank. Borstvalsen på 600 mm i diameter drivs med hydraulmotorer eller PTO. Uppsamlaren med hydraulisk tömning fälls upp med ett enkelt grepp och är då klar för att sopa fritt. Munstyckena är riktade in i borsten för att minska vattenförbrukningen. För maskiner upp till ca 8 ton och minsta oljeflöde 30liter/min.

image001